Yderdøre

Billige yderdøre til huset

Vi har et stort udvalg af billige yderdøre til dit hjem.
Yderdøren beskytter dit hus mod dårligt vejr og kulde. Lad os hjælpe dig med, at bestille den perfekte yderdøre. Find alle vores billige yderdøre forneden på denne side.

Terrassedøre Træ

terrassedøre

Set til: 1.999,-

Stort udvalg af terrassedøre.

Find terrassedøre

Terrassedøre Plastik

terrassedøre

Set til: 1.999,-

Stort udvalg af terrassedøre.

Find terrassedøre

Facadedøre Træ

facededøre

Priser fra:
2.399,-

Stort udvalg af facadedøre.

Facadedøre af træ

Facadedøre Plastik

facededøre

Priser fra:
2.399,-

Stort udvalg af facadedøre.

PlastikFacadedøre

Vælg dine billige yderdøre til billige priser her

Indenfor dørverdenen kan man finde rigtig mange gode og kvalitetsmæssige yderdøre. Et hus kan have forskellige yderdøre og derfor kan man finde andet end bare hoveddøre. Over langt de fleste yderdøre i Danmark er lavet af solidt og massivt træ. Man kan bestille billige døre, som også har vinduer for at give mere lys i gangen bagved. Yderdøre kan bestilles i alle slags farver, men det er altid en god ide at købe en billig yderdør som passer til designet af dit hjem.

I hvilken prisklasse ligger en typisk yderdør?

Tager du ud til et byggecenter vil du opleve af yderdørene kan koste op til 40% mere. Ved at handle på internettet springer du mellemhandleren over og går direkte til producenten. Dette betyder at du sparer på pengepungen. Bestiller du billige yderdøre på nettet vil du finde dem fra 5.000 kr. til 25.000 kr.

Man skal altid tænke sig om før man bestiller en yderdør, for pris og kvalitet hænger næsten altid sammen. Billige yderdøre er mindre modstandsdygtige overfor regn og andet hårdt vejr, hvorimod en rigtig stærk, solid og robust yderdør kan holde i mange flere år.

Et par gode råd er, at hvis man bestiller en billig yderdør i standardmål på nettet, vil man opleve at de ofte er billigere end yderdøre der er lavet til specielle mål. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind målene på døren og artiklerne omkring det.

Disse tanker skal du gøre dig inden du køber en yderdør

Husk disse ting inden du sætter dig ned og bestiller en yderdør:

  • Find ud af om din nuværende dør åbner indad eller udad
  • Sørg for at yderdøren passer til resten af huset
  • God kvalitet er ofte = mange års levetid


Hvordan åbner døren?

Når du vil bestille en ny yderdør, er det en rigtig god ide at den åbner på samme måde som din gamle dør. Hvis nu din yderdør åbner indad, kan sagtens lade sig gøre at få den til at åbne udad, således at du får mere plads i rummet bagved. Dette er relativt nemt arbejde for en tømmer og kan ordnes indenfor 24 timer.

En regel siger ofte, at en moderniseret højglansdør ikke går med en gammel murmestervilla. Dette gælder både for yderdøre og hoveddøre.Derfor inden du bestiller døren, sørg for at faverne og materialet passer til husets.

Kvaliteten af din yderdør er vigtig

Det er ganske simpelt. Bestiller du en billig yderdør vil du kunne risikere at få regn og fugt ind igennem vinteren og de dårlige årstider. Bestiller du til gengæld en robust og tung yderdør, vil du optimere huset mod dårligt vejr. Sørg for at døren er lavet af massivt mahogni eller ege træ og at den har mere end 2 hængsler.

Tips til hvordan du måler op til din nye yderdør

Inden du køber en ny yderdør skal du sørge for at have følgende mål:

  • Dørhullets bredde og højde.
  • Dørkarmens bredde og højde.
  • Indfatningernes bredde og højde – dette er træværket der er på selve væggen rundt omkring døren.
  • Din nuværende dørs bredde og højde.
Med disse mål vil du kunne bestille din nye yderdør. Er du stadig i tvivl henvend dig hos en ekspert.

Hvor kan yderdøre købes på nettet?

Når man vil købe en yderdør er det altid en god ide, at det bliver en massiv yderdør af enten eg eller mahogni. Disse yderdøre holder i de fleste tilfælde i mange år, og er derfor en god investering. Det er altid en god ide at vedligeholde disse døre i forhold til en yderdør af fx. mdf-plader. Læs et par gode råd forneden om hvilke tanker du burde gøre dig før du køber en billig yderdør.

Søger du efter flere information så kan du læse mere om yderdøre her:

http://www.bolius.dk/alt-om/vinduer-og-doere/artikel/koeb-af-hoveddoer-og-andre-yderdoere/

Yderdøre modeller og priser

Yderdøre modeller og priser

Yderdøre priser og modeller finder du her På nettet findes der så utrolig mange forskellige slags yderdøre som fx terrassedøre eller facadedøre. På denne side kan du blive meget meget klogere på hvor du kan finde lave priser på yderdøre når du surfer rundt på nettet. Nogle af priserne kan

Læs mere

Endnu billigere døre

Endnu billigere døre

Har du forgæves søgt på nettet efter billige døre? Nu er det hvert fald kommet til det helt rigtige sted. Online Døre er blevet ekstra meget fokus-mindede på at give dig de bedste informationer om hvor du kan finde billige døre på internettet. Læs med her forneden. Billige døre kan

Læs mere

Billige døre på nettet

Billige døre på nettet

Er du på udkig efter billige døre på nettet, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Online Døre har et stort udvalg af billige yderdøre og indvendige døre i forskellige modeller og prisklasser. Forneden kan du læse lidt mere om udvalget og nogle af de ting du måske

Læs mere

Døre indendørs – Find indendørs døre her

Døre indendørs - Find indendørs døre her

Når du handler efter helt nye indendørs døre kan du med fordel give dit hjem ekstra elegance og charme. Gamle døre der er skæve og slidte kan være utrolige træls og kedelige at kigge på. Derfor kan du med indendørs døre tilføre dit hjem mere funktionalitet og samtidig give dit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Læs mere

Indvendige franske døre og glasdøre

Designerdøre med 3 fyldninger

Hvide designerdøre, model Norge

Prisbillige massive designerdøre