Fragt

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.
Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

 

post no.

fragt Danmark
standard vare
startpris

tillæg pr. kg. speciel vare
startpris
tillæg pr. m2.
1000-2999 350     2 470,4 75,2
3000-3699 350     1,5 470,4 75,2
3700-3790 1336,8 12 1356   1
3791-4699 337,6 1,5 470,4 75,2
4700-7999 337,6 1,5 470,4 75,2
5000-5999 288     1 288     40
6000-8304 300 1 288     40
8305 600     1 40 40
8306-9999 300     1 288 40

5. Levering 

Levering sker med fragtsystemerne, Post Danmark eller egen bil. Vi leverer til Danmark og Norge.

Levering sker hos kunden på den adresse kunden har opgivet ved bestilling. Onlinedøre sørger for levering med fragt-systemet og/eller med egen bil. Forudsat at det er muligt at køre frem med stor bil, ellers forbeholder Onlinedøre sig ret til at aflæsse på fortovet for købers regning. Småpakker pakkes til forsendelse via Post Danmark mens større gods pakkes på paller til forsendelse med fragtsystem eller egen bil. For småpakker og standardvarer er aftalt, at disse kan leveres på kundens adresse uden forudgående besked. Fragtmanden bestræber sig på at kontakte kunden forinden levering.

6. Leveringstid

Såfremt intet andet er aftalt, finder leveringen sted 10 dage efter ordremodtagelsen for standardvarer og 4-8 uger for special-varer. Indeholder ordren standardvarer og specialvarer leveres ordren samlet, idet kunden i modsat fald skal afgive flere ordrer for de enkelte produkter. Onlinedøre kan kræve udskydelse af leveringstiden i tilfælde, hvor køber kræver forandringer af ordren, Systemet generer et leverings dato. Denne skal betragtes som vejledende og kan variere +/- nogle dage på standarvarer og op til 2 uger på ikke standarvare., ved force majeure, jf. pkt. 12, eller i tilfælde, hvor arbejdet med leverancen må standses eller bliver forsinket ved offentligt pålæg.

7. Betalingsbetingelser

På online-doere.dk kan der betales med:

  1. Dankort/visa opkræves 0,12% i gebyr, master 1,5%   kort gebyr. Husk det ikke må være højere end den gebyrsats som Nets har fastsat)
  2. Bankoverførsel (gebyr) (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor ->

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Onlinedøre.Når der er tale om speciel fremstillet varer forbeholder Onlinedøre sig retten til at trække beløbet tidligere. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

8. Fortrydelsesret.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på billigbyg.com. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Eneste omkostning du har når du fortryder, er Fragten for at sende varen tilbage til os. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Onlinedøre
Højgårdsvej 25 Thorning
8620 Kjellerup

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Specialfremstillede varer og tjenesteydelser
Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret, når du handler på online-doere.dk. Fortrydelsesretten for specialfremstillede varer og tjenesteydelser løber fra den dag, hvor aftalen med Onlinedøre er indgået.
Såfremt du ønsker at specialfremstillingen skal påbegyndes straks efter aftalens indgåelse, så kan du afkrydse boksen i bestillingsprocessen om, at du accepterer at fortrydelsesretten bortfalder, da fremstillingen påbegyndes straks.

9. Reklamationsret

Når du handler på Online-doere.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Såfremt, der er tale om en berettiget reklamation og løsningen er ombytning af varen kommer vi til dig. Vi afleverer den nye vare og tager den gamle med.