Om Onlinedøre

Vores trævinduer og yderdøre er nu CE certificeret.(Se under garanti på de enkle produkter) Plastvinduer og døre er D.V.C. Certificeret.

Onlinedøre har specialiseret sig i at fremskaffe vinduer og døre og indvendige døre i høj kvalitet til lave priser. Siden er baseret på, at du selv håndterer ordren fra bestilling til modtagelsen.

Siden vil løbende blive opdateret med leveringstider. Når varen er klar til levering vil du via din mail modtage en faktura,

Samtidig vil der være påført et telefonnr., hvortil du kan ringe og aftale levering.

Du er naturligvis velkommen til at ringe til os og få support. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du ønsker specielle elementer, som ikke findes på denne side vil de være 10-15% dyrere på grund af manuel håndtering.

Konceptet er, at du som kunde kan bestille direkte på nettet og dermed spare en del omkostninger for ordrehåndtering.

Leveringstider

Alle standardvarer såsom fyldningsdøre, franske døre er standardvarer og kan leveres direkte fra lager (ca. 6-8 uger)Se den enkle vare er fåført aktuelle leverings uge. opmåling af indvendig døre skal du tage hulmål i væren -8 cm i bredden og 6 cm. i højden, dette mål indtaster du, 35mm døre til eksisterende karme, her måler du breden – 7mm og højden – 5mm.

Vinduer og yderdøre laves derimod efter dine mål og er derfor ikke standardvarer. Vinduer og yderdøre træ: Vi kan dog levere alle specialmål indenfor 4-8 uger. Hvis du bestiller standardvarer og specialmål på samme ordre, leveres standardvarerne sammen med specialmål. Hvis du ønsker standardvarer leveret før, kan du bestille på 2 ordrer.

Når du på mail har modtaget ordren, står der, hvor og hvornår du skal overføre pengene, eller du kan vælge at betale med dankort (hæves ved order).

Opmåling

Vigtig: Når du måler op, skal du tage murmål. Det vil sige – målet mellem mursten/væg til væg og herefter fratrækker du 25mm i bredden og højden. Det er disse mål, du skal opgive, så får du plads til en fuge.(gælder kun vinduer og yderdøre

Hvis du ikke er i stand til selv at foretage opmåling af dine vinduer, tilbyder Online-døre dig at foretage opmålingen mod et honorar på kr. 900,-
Skulle du mod forventning ikke kunne finde de typer vinduer/døre, som du søger, kan du sende os en mail med en forespørgsel på de varer, som du ønsker. Du er garanteret svar inden for 24 timer.

Telefon

Du kan naturligvis også ringe til os. Vi har dog ikke telefonvagt på hele døgnet. Send os derfor en mail eller indtal dit telefonnr. på vores telefonsvarer med tidspunkt, hvornår du er nemmest at træffe.

Priser

Alle priser er dagspriser incl. 25% moms.