Franske døre og glasdøre

Viser et enkelt resultat

Franske døre er nogle af de mest ikoniske og letgenkendelige glasdøre man kan finde. De bruges især indendørs og som terrassedøre, for at give ekstra lysindfald, der ser utrolig godt ud. Den franske dør er utrolig tidløs, og du finder dem både i klassiske byggerier og helt moderne, nybyggede boliger. Det skaber desuden en helt unik sammenhæng mellem rummene, der ikke kan opnås med en lukket dør eller en døråbning – en fransk dør er den gyldne mellemvej. Franske døre er desuden med til at give en følelse af åbenhed og plads med deres store glaspartier.

Hos Online Døre kan du finde franske døre i standardmål og specialmål. Du finder franske døre med hærdet glas og 35 mm brede sprosser, og glasset kan tilmed fås i mat eller facetslebet kant, afhængigt af hvad jeres behov er.


Vores døre er fremstillet af massivt materiale grundet af 3 omgange, for at skabe ekstra styrke og høj kvalitet, der holder i lang tid. Vælger du selv at måle døren op, kan du læse meget mere om dette længere nede på siden, men hos Online Døre vil vi også gerne gøre det let for dig, og tilbyder professionel opmåling, så I får en dør der passer perfekt ind i jeres rum.

Franske døre findes i mange forskellige udformninger. Nogle er dannet af mange små glasruder, mens andre har større glaspaneler, eller er sågar delt mellem glaspaneler og træpaneler. Nedenfor kan I læse meget mere om nogle af de forskellige typer, og hvordan I kan bruge de franske døre i jeres hjem til at skabe åbenhed, lysindfald og hygge. Husk, at vi altid har et stort udvalg af indvendige døre hos Online Døre.

Enkelt fransk dør

Ønsker du en dør der kan skabe lysindfald gennem to rum, for eksempel køkkenet eller stuen, men har du begrænset plads? Så er en enkelt fransk dør den perfekte løsning. De har et enkelt og klassisk design, der passer ind i langt de fleste hjem, og den populære farve til vores franske døre, RAL9010, falder i et med mange af de mest populære og udbredte hvide farver der bruges i de danske hjem. Vi har flere forskellige enkle modeller, med glasruder i forskellige størrelser, for eksempel med 12 ruder hærdet glas for et klassisk design til glasdøre, eller med tre glasruder for et mere moderne look. Vores døre er vendbare, så du kan selv bestemme hvor de skal åbne mod. Dette giver dig ekstra fleksibilitet, så du er sikker på at modtage en dør der passer til dit behov.

Dobbelte franske døre

Dobbelte franske døre er perfekte til at bringe masser af lys ind i et rum, og skabe samspil i din bolig. Det klassiske design ser altid pænt ud, og er let at vedligeholde. Vi har flere forskellige modeller i forskellige udformninger. For eksempel er en dør med ruder hele vejen ned perfekt mellem to stuer, eller køkkenet og stuen, mens en dør med fyldning i bunden kan være en god overgang mellem bryggers og køkken.

Dobbelt fransk dør med fyldning

En fransk dør med fyldning kan være praktisk af flere grunde. Det kan for eksempel være at der er dyr i hjemmet, der let fedter en rude på et lavt niveau til, så den hele tiden skal gøres ren. Det kan også være, at der er små børn i hjemmet, og at det derfor er praktisk at have hævet glasruderne en lille smule, med nogle træpaneler i bunden.

Opmåling og bestilling - lav selv fransk dør

Det er let at foretage en opmåling til dine nye franske døre. Når du skal finde størrelsen på din franske dør, skal du først måle hulmålet, og trække cirka 8 centimeter i bredden og 6 centimeter i højden fra. Det er størrelsen på selve dørpladen. Find derefter det mål der passer bedst under den model du ønsker. Vi har både standardmål og specialmål, så du er sikker på at finde en størrelse der passer til dørhullet. Alle vores glasdøre er som udgangspunkt 40 mm tykke. Når du skal bestille en dør, kan du følge skemaet under det produkt du ønsker at bestille. Først skal du klikke det mål af du ønsker, for eksempel 72,5x200 centimeter. Derefter kan du vælge diverse ekstra tilbehør, for at få din dør til at passe perfekt ind i dit hjem. For eksempel er det muligt at vælge reparationsmaling, gerigter og indfatninger, håndtag, lås og meget andet. Du kan også vælge om det glas der er i døren, skal være matteret eller have et andet design, for eksempel en facetslebet kant. Alt information om dette samt mulighederne for produktet finder du under hver enkelt model, og giver dig mulighed for selv at sammensætte din franske dør i fyrretræ. Du skal regne med omkring seks til otte uger, for at vi kan levere dine nye døre med glas, men nogle gange kan det være helt ned til 8 dage, så modtager du din dør. Kontakt os hvis du har spørgsmål til levering.

Andre produkter

Leder du efter de bedste indvendige døre? Eller måske facadedøre efter mål, en ny hoveddør eller andre yderdøre? Hos Online Døre har vi altid et stort udvalg af døre, samt alt det nødvendige tilbehør. Du kan også tage et kig rundt på vores side, og se nogle af vores seneste produkter. Husk, at du under hvert produkt finder mere information, men du er også velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål om opmåling, montering eller valg af en indvendig dør. Du finder vores kontaktinformation nederst på siden.

Om Online Døre

Hos Online Døre ønsker vi at levere god service og døre, vinduer og tilbehør i høj kvalitet, der holder længe. Du finder døre med glas, og med et enkelt og klassisk design, der fylder dit hjem med lys. Vi er eksperter i at finde døre og vinduer til vores kunder til en lav pris, men i høj kvalitet, og vi kan nu prale af at vores trævinduer og yderdøre er CE certificeret, mens vores plastvinduer og -døre er DVC certificeret. Vi håber at du vil købe din næste dør, eller dine nye vinduer hos os! Vi er kun ét klik væk.