Fyldningsdøre

Viser et enkelt resultat

Hos Online Døre tilbyder vi indvendige, hvide fyldningsdøre, der er fremstillet af fiberplade og med fyldninger af M.D.F. plade. Herefter får de påført maling af 3 omgange og lagerført på vores store centrallager. Standardfarven er ral 9010, men vi kan levere i anden farve efter ønske. Vores fyldningsdøre giver en lydløs lukning og er tilmed støj isolerende grundet den hvide tætningsliste, der er monteret. Hvis du vælger at købe karme leveres de normalt med karme tilpasset dørhøjden, men kan i enkelte tilfælde leveres med karme til 204 cm dørhøjde, som du så kan korte af i længden. De mest populære indvendige fyldningsdøre i vores sortiment er Dannbrogesdøren og Finlandsdøren. 40 mm. tykke

Ny
DKK 3.399,00 inkl. moms

Fyldningsdør – hvad er det?

En fyldningsdør er en dør med fyldninger mellem dørens rammestykker. Traditionelt set har fyldningsdøre været meget brugt i dansk byggeri, og de gør sig særlig godt i klassiske bygninger. Vores fyldningsdøre produceres efter special mål i massivt træ og med fyldninger af M.D.F plader. De får herefter påført maling af 3 omgange. Standardfarven på vores fyldningsdøre er en lys og varm hvid RAL 9010. Vi kan dog sagtens levere fyldningsdøre i andre RAL farver efter dit ønske, så du får en dør, som matcher dine præferencer. Hos Online-Døre fokuserer vi på kvalitetsdøre, og derfor får du ligeledes 10 års garanti på dit køb.

Fyldningsdøre – hvad skal du være opmærksom på?

Har du planer om at købe nye fyldningsdøre, er der flere ting, som du med fordel bør være opmærksom på. 1. Fyldningsdøren skal passe til husets stil Når du skal skifte fyldningsdør, uanset om det er indvendige eller udvendige døre, er det vigtigt at døren passer til husets stil. Med fyldningsdøre i hjemmet kan du udtrykke din personlige stil. Det er blandt andet også derfor at fyldningsdøre er så populære. Når du skal vælge en fyldningsdør, bør den som sagt passe til husets stil. Derfor bør du for eksempel ikke vælge en højglans lakeret dør uden fyldninger til en ældre murermestervilla eller en fyldningsdør med mange fyldninger, som ikke passer til dit ultramoderne nybyggeri. 2. Kvalitet holder længere Når du skal købe en ny fyldningsdør, kan det betale sig på den lange bane at investere i en dør af god kvalitet. Fyldningsdøre af god kvalitet isolerer bedre, især når det kommer til yderdøren. Vores kunder siger: “ Online Døre er af god kvalitet til fornuftige priser.” 3. Mål nøjagtigt op Når du selv køber en fyldningsdør uden hjælp fra en tømrer eller lignende, så er det særligt vigtigt, at du måler nøjagtigt op. De mål, du skal bruge, er hul målets bredde og højde, dørkarmens bredde og højde og den eksisterende dørs bredde og højde. Når du har fået målt op, er det nemt og hurtigt at bestille lige netop den fyldningsdør, som passer til dit hus og dine behov. 35 mm døre produceres efter special mål til dine eksisterende karme, og derfor kan man ikke bestille karme hertil. Vores 40 mm døre produceres også efter special mål i samme brede sortiment som 35 mm og her bestilles døren med tilhørende karm.

Fyldningsdøre på mål – efter dine behov og ønsker

Ønsker du fyldningsdøre på specielle mål til dine eksisterende karme (35 mm) eller 40 mm fyldningsdøre med karm, kan du nemt få speciallavet fyldningsdøre hos os på mål efter dine behov og ønsker. Du skal blot indtaste den ønskede størrelse på din fyldningsdør. Derefter vil du nemt og hurtigt få leveret døren, som passer præcis til dine ønskede mål. Vores fyldningsdøre på mål er prisvenlige med fokus på kvalitet. Standardfarven på de indvendige døre er industriens bud på hvid - i farvekoden RAL9010. Vi tilbyder dog at levere alle RAL farver som ekstra tilvalg, hvis dette er noget, du ønsker. Færdigmalede døre og paneler er typisk altid i denne særlige, smukke farve. Vores fyldningsdøre giver en lydløs lukning, og er samtidig støj isolerende grundet den tætningsliste, der er monteret. Vi har valgt ikke at have nogle døre på lager, da vi modtager mange individuelle ønsker. Dog kan vi love dig, at produktionstiden er godt givet ud, og du undgår dumme overraskelser. Det betyder nemlig, at døren købte dør, passer til dit hjem, din smag, men også helt perfekt i bredden og højden. Når du har behov for en helt unik dør, er Online Døre specialister – Hos os er døren altid åben! Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.